Retour zenden

Hoe kan ik iets retourneren?

Deel 1: In de app

1. Ga naar het startmenu in de Bringme App en kies ‘retourneer naar een webshop’.
  2. Als je verbonden bent met meerdere boxen, kies dan je box om te retourneren.
  3. Selecteer de webshop. Staat die nog niet in de lijst, dan kan je ons contacteren op feedback@bringme.com
  4. Voeg een foto toe of klik op doorgaan.
  5. In het overzicht kan je eventueel een groter vak reserveren en je reservatie aanmaken.
  6. Volg het retourbeleid van je webshop en plak het retourlabel op je pakket. Ga ermee naar  de Bringme Box.

Deel 2: Aan de box

1. Scan je QR-code of Bringme Key aan de Bringme Box. Of je kan je alfanumerieke code ingeven. Deze vind je onder ‘home’ in de app.
  2. Als je maar één reservatie hebt, dan opent je vak automatisch. Bij meerdere reservaties verschijnt er een keuzemenu op het scherm van de box. Elk vak is gelinkt aan een webshop. Selecteer een vak en stop er het juiste pakket in. Sluit het deurtje en selecteer het volgende vak.