Retour zenden

Hoe kan ik iets retourneren?

1. Ga naar het startmenu in de Bringme App en kies ‘retourneer naar een webshop’.
  2. Als je verbonden bent met meerdere boxen, kies dan je box om te retourneren.
  3. Selecteer de webshop. Staat die nog niet in de lijst, dan kan je ons contacteren op feedback@bringme.com
  4. Voeg een foto toe of klik op doorgaan.
  5. In het overzicht kan je eventueel een groter vak reserveren en je reservatie aanmaken.
  6. Volg het retourbeleid van je webshop en plak het retourlabel op je pakket.
  7. Scan je QR-code of geef je alfanumerieke code in aan de Bringme Box. Deze vind je onder ‘home’ in de app. Je kan ook je Bringme Key gebruiken.
  8. Plaats je retourzending in het vak en sluit het deurtje.