Verzending

Hoe verzend ik een pakketje via de Bringme Box?

1. Ga naar web.bringme.com. Klik op ‘Verstuur pakketjes' in het startmenu.
  2. Volg de stappen en reserveer een vak.
  3. Klik op 'Verzendlabel aanmaken' en doorloop de stappen. Plak het verzendlabel op je pakket.
  4. Ga naar je Bringme Box. Scan je toegangscode (QR-code of Bringme Key) en open via het touchscreen het door jouw gereserveerde vak.
  5. Plaats je pakketje in het vak en sluit het zorgvuldig. Klaar! Je krijgt een melding via de Bringme App zodra de koerier je pakket is komen ophalen.