Iets uitwisselen

Hoe overhandig ik iets via de box?

1. Open de Bringme App en ga onderaan naar START.
  2. Kies OVERHANDIG IETS VIA DE BOX.
  3. Kies de box waarmee je iets wil overhandigen.
  4. Kies een bestaande Bringme-gebruiker of vul de gegevens in van de persoon of dienst waardoor je iets wil laten ophalen (geen Bringme-gebruiker).
  5. Je kan ook een bericht en foto toevoegen en de grootte van het vak kiezen.

Eens het vak gereserveerd is, scan je je toegangscode aan de Box om het item in de box te leggen.

1. Het gereserveerde vak wordt aangeduid op de touchscreen.
  2. Tik op het vak om het te openen.
  3. Leg je pakketje in het geopende vak en sluit het.

Hoe werkt het ophalen?

1. De ontvanger krijgt een automatische melding in de app (Bringme-gebruiker) of via e-mail met een eenmalige QR-code (niet-Bringme gebruiker).
  2. De ontvanger kan het item ophalen door de digitale toegangscode (QR-code) te scannen aan de Bringme Box.
  3. Zodra de ontvanger het vak sluit, ontvang jij een melding dat het item opgehaald is.

Een tip: als je sleutels overhandigt, stop ze dan in een doosje. Zo ben je 100% zeker dat ze gedetecteerd worden.