Bringme Key

Wat is een Bringme Key?

De Bringme Key is een ronde groene sleutelhanger met NFC-technologie.

Je koppelt de Bringme Key aan je Bringme-profiel om nóg makkelijker toegang te hebben tot je Bringme Box. Het is een alternatief voor je QR-code in de app.

Hoe gebruik ik de key?

Je scant de Bringme Key onder de touchscreen bij het symbool ‘Key’ om toegang tot de Bringme Box te krijgen.

Hoe bekom ik een Bringme Key?

Doordat we een systeemupdate uitvoeren, kan je tijdelijk geen Bringme Key meer activeren. We verwachten dat dit begin december weer mogelijk is.

Hoe kan ik een Bringme Key activeren?

Opgelet: Doordat we een systeemupdate uitvoeren, kan je tijdelijk je Bringme Key niet meer zelf activeren. We verwachten dat dit begin december weer mogelijk is.

Om een Bringme Key te activeren, moet je even naar de Bringme Box gaan met je Bringme Key en je Bringme App.

1. Scan de Bringme Key: hou de Bringme Key tegen het Key-icoon onder het scherm van de Bringme Box, tot je een piep hoort.
  2. Scan de QR-code: druk op het QR-icoontje op het homescherm in de app. Hou je smartphone lichtjes schuin op zo'n 20 cm afstand van de scanner.

Klaar! De key is vanaf nu gelinkt aan je account. Vanaf nu kan je zowel je Bringme Key als QR-code gebruiken. Veel plezier!

Mijn Bringme Key is kwijt/gestolen. Wat nu?

Blokkeer je Bringme Key als die gestolen is, verloren is of als je je account wil verwijderen.

1. Open de Bringme App
  2. Ga naar PROFIEL
  3. Ga naar BRINGME KEY
  4. Klik op de knop BLOKKEER MIJN BRINGME KEY en bevestig

Opgelet: dit kan je niet ongedaan maken.

Hoe bekom ik een nieuwe Bringme Key?