Hoe verwijder je je Bringme-account? Hoe verwijder je je Bringme-account?

Hoe verwijder je je Bringme-account?

🔎 Inleiding

Wil je geen gebruik meer maken van je Bringme-account? Dan kan je die zelf verwijderen. Hierdoor worden je account en alle persoonlijke informatie die erbij hoort permanent verwijderd uit de Bringme App. Je kan een account enkel verwijderen als er op dat moment geen leveringen aan gekoppeld zijn.

📃 Antwoord

Controleer eerst of er geen levering aan je account gekoppeld is. Staat er nog een pakje op je account geregistreerd, dan heb je twee mogelijkheden:

  • Neem contact op met de beheerder of syndicus van je gebouw en vraag hen om de levering af te handelen.
  • Markeer de levering zelf als opgehaald in de Bringme App. Bekijk dit artikel voor hoe je dat doet.

Staat er geen levering meer op je account, dan kan je je account verwijderen:

  1. Open de Bringme App en log in.
  2. Tik linksboven op het menu-icoon (☰).
  3. Tik linksonder op je voornaam.
  4. Selecteer Account.
  5. Scrol naar beneden en selecteer "Account verwijderen".
  6. Bevestig dat je je account wil verwijderen.

Na deze bevestiging worden je account en alle bijhorende informatie permanent verwijderd. Dit kan niet ongedaan gemaakt worden.

💡 Tip: krijg je een foutmelding of zie je de verwijderoptie niet? Dan is er meestal nog een levering aan je account gekoppeld. Check eerst je leveringshistoriek.

Is dit geen antwoord op je vraag?

Je kan je vraag ook stellen aan Jaimie, de AI Agent van Bringme. Jaimie beantwoordt je vragen over Bringme 24 uur per dag en geeft je vraag door aan ons team wanneer dat nodig is. Je vindt Jaimie in de Bringme App, in de webversie van de Bringme App en na het inloggen via bringme.com. Jaimie is nog volop aan het bijleren, dus je feedback op het einde van een gesprek is heel welkom.

Opmerking toevoegen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.